Finaste Ikaros!

Idag på Dressyr träningen var ikaros finare än allt på jorden, nej men han var väldigt mjuk ocg fin. Hade fin form och jobbade med hela kroppen. Idag övade vi mycket på lösgörande arbete med öppnor,slutor,framdelsvändningar och skänkelvikningar.  Är jättenöjd med min häst, fortsätter det såhär så är jag inte så nervös inför bohuscupen :)
 
Nu sitter jag hemma och ska om en stund upp till stallet igen för att slänga på han ett till täcke, göra höpåsar, byta vatten och kvällsmocka :)
 
imorgon blir det uteritt med Celina och kanske Mickan å Erika. Sen ska jag eventuellt duscha honmo och frisera lite, om jag hinner ska jag även putsa allt.
 
Här får ni en liten bild på ikaros från hoppningen i tisdags och jämförs bild på när han hade päls och nu nät han är klippt!

I tisdags och klippt:
Med päls:
 
Visst är han finare nu? :))

Full rulle hela dagen!

Började dagen med hoppning och idag stod banhoppning på schemat. Gjorde iordning min fina nyklippta ikaros.
Han kändes lugn och fin på uppvärmningen men sen vart han jätte pigg och jag höll på att flyga av..
Kom mot en oxer så lös solen in precis framför hindret och det tyckte han var läskigt så han vägrar, jag hamnar i bakläge och han bestämmes sig för att hoppa ändå, vilket resulterar till att jag flyger upp ur sadeln säkert en meter och landar rakt på hand manke vilket inte var så skönt enligt mig. Men resten av träningen va han fin och skötte sig utmärkt.

Efter hoppningen var det dags att ha svensk och jag läste 3 kapitel och sen orkade jag inte mer. Efter skolan stack jag hem och åt lite fort innan det var att cykla upp till skolan igen. Ikväll hade vi filmmys i klassen och vi tittade på gran torino, den var hyfsad bra.

Nu ligger jag här i sängen och ska alldeles strax sova!

Puss!


Herre jesus!

Efter skolan så skukke jag som sagt klippa Ikaros vilket jag gjorde. Tog ett bra tag innan jag va klar och nu har jag as ont i ryggen men det va de värt. Ikaros ser ut som en annan häst och är mycket finare nu. '
 
Red honom efter och han va jätte pigg vilket va positivt för då slapp jag att sitta  och driva hela tiden, Han var även mer arbetsvillig och i slutet vart han jättefin. 
 
Imorgon är det dags för hoppning och ska se med någon om dom vill ta kort eller filma så att jag kan lägga upp det här.
 
Nu ska jag lägga mig i sängen och titta på film, Godnatt!

Godmorgon

Sitter i skolan och har just nu svensk lektion, vi ska börja läsa deckare idag, vill inte börja med något nytt nu, vill bara bli klar med allt arbete. Har i alla fall valt en bok jag ska läsa, den femte årstiden heter den.

Skriver mer vid senare tillfälle :)


Godnatt

Sitter i köket och pluggar mer Erikuz. Är klar med mina 3 arbeten som jag ska lämna in imorgon, inte alls ute i sista sekunden inte, haha.

Imorgon är det skola och börjar dagen med biologi sen flyter den på, hade tänkt att klippa ikaros imorgon, lite sent men det går. Efter att han klippts ska jag rida igenom honom lite och sen hem och återigen plugga!

Snart ska jag lägga mig, godnatt!


Let's do this again!

Har inte skrivit på att bra tag vilket jag vet men känner att jag kan gör att detta igen. Anledningen till att jag inte har skrivit är för att jag inte har haft tid eller orkat, blir rätt långa dagar nu när Erika har 3 hästar att ta hand om och man är uppen i stallet för att hjälpa henne.
 
Har inte hänt så jätte mycket medans jag varit borta faktiskt men om några minuter ska jag dra mig upp till stallet för att rida Ikaros i manegen. Inget hårt arbete eftersom att han fick spruta för 2 dagar sen men lite bom arbete blir det nog :)
 
 
Hör av mig i kväll!

Tävlar om en BOY London keps

Jag är med och tävlar om en BOY LONDON keps på Viktor Frisk blogg, var med du också!
TÄVLING

Party all night long.

Hejsan!

Igår på dressyren så red jag maybe. Det gick jättebra och hon va så himla trevlig och mjuk i munnen.

Idag blir det fest! Inget stort men lite chillkrök är inte heller fel. Ska ta massa bilder under kvällen som jag lägger upp ;)