Godmorgon

Har rast i en timme och 40 minuter, sen är sen dags för lunchstalltjänst Och därefter dressyrträning.

Idag ska jag ta och fixa allt till nimbus och sen allt till fuxen, zaffi, Elman och ikaros eftersom att Erika och Sofia ligger hemma och är sjuka idag!

Slutar skolan klockan 5 idag och ska därefter direkt hem och äta och sen lägga mig i sängen en stund, ska fixa ihop filmerna på ikaros och Celina också så att ni kan få se hur fin han va.

Bye!


Allt och inget!

Sitter nere i manegen och tittar på när Erika longerar fuxen! Hon har ju skadat sig nu och kan inte inte rida och knappt stå upp så man går ju änna passa upp henne lite. Gick med Elman inne i manegen förut i ungefär 10 minuter så att han fick rört sig lite också.

På rasten idag så slängde jag upp Celina på ikaros och han gick väldigt fint må jag säga. Hon rider honom bättre än mig ju. Hon är så himla mjuk och lugn och jag gillar hennes ridstil. Har lite snuttar på det som jag kan lägga upp imorgon.

Snart ska vi dra oss hem och äta, jag ska även duscha och sen lägger vi oss och kollar på film, kanske blir det Green street hooligans 2 eftersom att vi tittade på ettan förut!

Fina fuxen!


Bättre sent än aldrig

Hör av mig lite sent såhär men bättre det än aldrig!

Ligger i sängen och tittar på någon film med Erika, Sofia har redan somnat. Ska dock snart göra det samma.

Hoppningen idag gick kasst men det går inte alltid som en dans på rosor. Vi gjorde en rätt komplicerad övning enligt mig med massa volter åt olika håll mellan hindrena. Ikaros var stel och jobbig idag så imorgon blir det travarbete med lösgörande övningar!

Efter skolan drog vi hem en stund och jag åt och la mig sedan i sängen och kollade på heartland. Vid 5 - tiden drog vi upp till stallet igen och jag borstade och gjorde iordning Elman. Red han idag åt Erika eftersom hon är halvt handikappad som inte kan komma överens med cykeln riktigt.

Elman är en väldigt rolig och nyttig häst att rida, eller det är vad jag känner i alla fall. I början så skulle jag vara noggrann med att få fram honom och hålla formen. Han blev skit fin i slutet och jag var nöjd. Erika tycker att jag rider honom bra och att jag ska göra det flera gånger så att jag lär mig honom bättre!

Här får ni en bild på Erika och Elman tillsammans!
Godnatt!


Sovmorgon är överskattat!

Har egentligen sovmorgon till 20 i 11 idag men ställde klockan på halv 8 för att cykla till stallet och byta täcke på ikaros innan dom släpper ut honom.

Sitter nu i köket och äter medans de andra sover. Ska nog dra mig tillbaka till sängen och lägga mig en liten stund och titta på något. Idag är det hoppning och jag hoppar kl 10 över 11. Sofia har sagt att hon ska filma när jag hoppar så ni kan få se en film sen!


Fin ikaros!

Ridpasset idag gick jättebra, han var lite stel i början men gjorde lite volter och åttor i olika varv. I traven tränade jag mest på tempoväxlingar och avbrott. I galoppen övade jag på desamma och det gick jättebra med att länga och korta galoppen, han svarade snabbt.

Efter passet så fixa jag rent hans box, tog ut massa kiss och la in nytt spån. Sen fixade jag vatten och Hö.

Nu ligger jag i min säng och ska snart sova. Så ni får ha det gött.
godnatt!


nere i huset!

Sitter nere i huset nu och skriver till er medans Sofia ligger och sover. Snart ska jag resa mig upp och dra mig mot stallet. Hade tänkta att rida igenom honom idag och göra lite lösgörande övningar. Får se om jag kan hitt någon som kan filma en snutt sen så kan ni få se hur det serut ;)
Skriver om passet när jag kommer hem, måste fixa den andra bloggen någon dag också och se om vi kan få börjat med den. Vi i huset hade tänkt att vi skulle göra en ny blogg och uppdatera lite hit och dit :)
 
Puss!
 

Im in tha house

Sitter uppe i lägenheten hos Celina, Mikaela och Emmelie och väntar på att Erika ska rida klart Fuxen.

Red inte på travbanan idag då det började blåsa upp och bli typ snöstorm. Red inne istället. Tränade inte på något speciellt gjorde bara lite travarbete. Red inte så länge då tiden hade gått åt och jag skulle fixa honom efter. Men i slutet så blev han mjuk och fin så valde att avsluta då.

När jag kommer hem ska jag äta, duscha och sen lägga mig i sängen och titta på film och trycka i mig godis. Låter som en skitbra idé. Med denna bilden på min underbara frukt säger jag godnatt!


Godmorgon sunshines

Ligger i sängen, ska snart upp och ta på mig.

Idag händer inte så mycket här hemma förutom att jag ska packa ner det jag ska ha med mig tillbaka till Kungsbacka. Sofia och hennes pappa hämtar upp mig här vid 4 - tiden så måste jag ha åkt och handlat mat också.

När jag kommer ner så ska jag packa upp allt och sen rida en sväng på travbanan. Blir lite konditions träning idag.

Skriver mer sen!


Godnatt

Ska lägga mig i sängen nu och titta på ICE age 3.

Maten idag var jätte god, vilt ris och lax med små baguetter. Filmen idag var värdelös och jag kände bara för att somna.

Här får ni bilden på skalen jag köpte, inte direkt bästa kvalitet på bilden men det duger. Köpte även ett par militär gröna lindor idag men dom orkar jag inte ladda upp någon bild på.

Ha det bra!


5 nya skal!

Sitter hemma hos morfar och fikar. Fick tag på 5 skal till iphonen på Kjell och kompani. 5 stycken 3D skal som jag tycker var fräcka. Laddar upp bilder på dom sen 😬


Om our way To Elgiganten!

Godmorgon!

Sitter i bilen på väg till elgiganto, ska kolla runt lite och eventuellt köpa ett nytt skal till mobilen.

Efter elgiganten så åker jag och mamma och hälsar på morfar och hämtar några spänner så att vi kan göra frigolit hinkar.

När vi klara med våra ärenden så ska jag städa hemma och fixa iordning mig för att idag kommer farmor hem till oss och äter middag. Och ikväll blir det att titta på film, så idag blir det fullt upp för min del 😑


Nu jävlar kör vi igång här igen!

Tjena tjena!

Ligger hemma i sängen i ytterby, har varit på kode gården nu på kvällen och träffat trevliga människor.

Idag i skolan så hade vi först biologi och där jobbar vi om genetik så idag fick vi göra lite undersökningar och labbar. Efter biologin så hade halva klassen engelska och idag skulle vi hålla tal. Tycker faktiskt att det gick ganska bra faktiskt.

Efter skolan cyklade jag ner till huset och åt innan det var dax att cykla upp igen för att rida. Idag blev det en sväng på travbanan med Erika och fuxen. Ikaros skötte sig jättebra och jag är nöjd över honom!

Här får ni en fin bild på johnna från idag!


Sick!

Alla vi 3 i huset ligger hemma och är sjuka... går värsta epedimin med vinterkräk sjuka på skolan, mer är hälften av alla är sjuka!
 
Men vi går på världens bästa skola, dom hyrde film och köpte ostbågar åt oss, älskar livet på spylanda ibland! Måste upp och ta hand om Ikaros Sen, om jag mår bättre måste jag försöka rida!
 
Nu ska vi kolla på nånting Puss!
 
 

Back to Kungsbacka!

Idag blir det att åka tillbaka till Kungsbacka för att genomlida ännu en till skolvecka.
 
Ska snart hoppa in i duschen och sen packa! vid 12 tiden åker vi ner mot kungsbacka och då ska vi testa den nya sadeln på Ikaros, hoppas verkligen att den passar. 
Suttit och kollat på Gossip Girl hela morgonen och känner att det är dags att göra sig iordning.
Skriver mer sen!
Puss!

gossip girl

sitter på mitt rum och tittar på gossip girl. När är mamma och pappa kommer hem från sin promenad ska vi sätta oss och kolla på en film som heter hit and run



köpte en ny dressyr sadeln
idag som vi ska testa på ikaros imorgon, var även ute och övningskörde en stund idag vilket gick skitbra :-)

puss!

Äntligen hemma!

Denna veckan har gått så sjukt fort.. Dock har den varit seg på samma gång! 
Red Ikaros på travbanan idag och fick sällskap av Hannah i min klass, skrittade ett varm ocg körde där efter lite utsträckande trav!  
 
Hade även sittsprov igår i dressyr och fick faktiskt ett C, jag va inte nöjd till en början men sen så blev jag det! Det ända jag behövde tänka på var att slappna av i låren så att jag kommer ner mer i sätet och får tillbaka ryggen, om jag lärt mig det till nästa gång sätter hon ett A på mig :)
Sitter nu på mitt rum och inväntar Anna som kommer hit! Blir väl att titta på någon bra film och käka godis!
Har ni några tips på¨filmer så kan ni alltid kommentera det nedanför. 

Puss Nea!
 
 

orkar inte skriver imorgon!

...

Sitter i huset!

Sitter nere i huset och snackar med Erika i telefonen tillsammans med Sofia, Saknar Erika den skiten!
 
Om en liten stund ska jag dra upp till stallet för att fixa Ikaros och ställa fram lite hinder för att hoppa! Sofia hade tänkt ta kort och filma, blir inget högt idag då han inte hoppat på hela lovet :)
Skriver mer sen!
Puss!

I'm ALIVE

Jag lever igen!
 
Har haft så mycket att göra efter nyår att jag tyvärr inte hunnit blogga..
 
Nyår va helt awesome om ni frågar mig. Vid 6 tiden va några av oss tjejer hemma hos Sofia och käkade middag innan vi drog bort till lokalen och la in drickan i ett rum och därefter var det att sätta sig i köket och vänta in lite folk, satt i köket en timme till efter det kanske sen kom grabbarna jag hade bjudit och då blev det full fart. kände inte alla men dom va as goa och dansade gärnet! Har aldrig haft en bättre nyårs afton än denna.. dock har jag lite blåmärken då jag ramlade i trappan, ramlade av en stol och ramlade utomhus (jävla klackar!)
 
Sen dagarna efter så har jag inte haft någon tid då jag va så jävla seg dagen efter nyår och dagen fter det.. 
Sen har jag fått packa och fixa hästen för nu är jag nere i Kungsbacka på skolan igen! :)
 
Puss!